пятница, 24 января 2020 г.

PHARMEC CABINET DOWNLOAD

Email or Phone Password Forgot account? Pharmec Programari Mobile Tags Medical. Dezinstalarea se poate face prin serviciile oferite de sistemul de operare al telefonului utilizat. Ok I Agree Learn More. Am celebrat 15 ani de cand prima aplicatie informatica Pharmec a fost lansata pe piata de healthcare din Romania si, dupa un deceniu si jumatate de activitate, ne bucura faptul ca mii de medici si farmacisti aleg sa lucreze cu Pharmec in continuare, zi de zi. De aceea, va multumim tuturor specialistilor din breasla farmaceutica si medicala care sunteti alaturi de noi, care aveti incredere in echipa Pharmec si care ne-ati transmis aprecieri pentru aplicatii si activitate. Pentru informatii suplimentare accesati www. pharmec cabinet

Uploader: Toramar
Date Added: 9 May 2007
File Size: 16.68 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 14577
Price: Free* [*Free Regsitration Required]





Pentru informatii suplimentare accesati www. Vom putea utiliza aceste date si informatii colectate in mod direct sau indirect, atat pentru scopurile principale de furnizare, livrare si mentenanta ale Aplicatiei, ale serviciilor de sincronizare si ale Pharmec Cabinet, cat si pentru alte scopuri secundare, cum ar fi: Descoperiti urarile pe care utilizatorii Pharmec le-au transmis la ceas aniversar: Aplicatia este destinata in exclusivitate utilizatorilor cabonet Pharmec Cabinet, proprietatea Cegedim Rx.

Google Play Services for AR 1. Instalarea se face automat, dupa descarcarea de pe Magazin Play Play Store. Sections of this page.

pharmec cabinet

Anul aniversar "Pharmec 15 ani" se apropie de final, odata cu trecerea lui Solicitati-i consultantului local Pharmec sa va aduca in cabinet sau in farmacie exemplarele dvs. Ok I Agree Learn More.

Va multumim pentru 15 ani cu "pharmec"! Vegas Crime Simulator 3.

Cu fiecare ocazie, ne-am straduit sa dovedim ca Pharmec este mai mult decat soft, Pharmec inseamna comunitate. We use cookies and other technologies on this website to enhance your user experience. Si pentru ca dorim sa va facem un cadou la final de an, calendarele Pharmec sunt pe drum!

Pharmec Programari Mobile

Utilizarea Aplicatiei este posibila doar dupa crearea de conturi utilizator de catre Cegedim Rx: Pe langa proiectele lansate anul acesta cursurile Pharmec Expert Training, momentul Pharmec Theatre Night sau care sunt deja o traditie - consursul foto si calendarul Pharmec, am marcat anul pharmwc, alaturi de utilizatorii, consultantii si colaboratorii nostri: Email or Phone Password Forgot account?

Pe langa proiectele lansate anul acesta cursurile Pharmec Cabiney Training, momentul Pharmec Theatre Night sau care sunt deja o traditie - consursul foto si calendarul Pharmec, am marcat anul acesta, alaturi de utilizatorii, consultantii si colaboratorii nostri:.

Ce-i frumos trece prea repede By clicking any link on this page you are giving your consent to our Privacy Policy and Cookies Policy. See more of Phar,ec Healthcare Software on Facebook. Incetarea serviciilor se face in mod voluntar prin dezinstalarea Aplicatiei, prin inactivarea contului de utilizator sau prin incetarea drepturilor de utilizare a modulului Programari din Pharmec Cabinet.

pharmec cabinet

Modificarea serviciilor oferite de Aplicatie poate interveni ocazional si se face prin actualizarea versiunii Aplicatiei. De aceea, va multumim tuturor specialistilor din breasla farmaceutica si medicala care sunteti alaturi de noi, care aveti incredere in echipa Pharmec si care ne-ati transmis aprecieri pentru aplicatii si activitate. Aplicatia se sincronizeaza automat cu Pharmec Cabinet, modulul Programari, prin intermediul unui serviciu gazduit pe teritoriul Romaniei.

PharmEc CabiNet Download - Pharmec

Dezinstalarea se poate face prin serviciile oferite de sistemul de operare al telefonului utilizat. Vom putea colecta de la dvs. Pharmec Programari Mobile Tags Medical. Am celebrat 15 ani de cand prima aplicatie informatica Pharmec a fost lansata pe pharjec de healthcare din Romania si, dupa un deceniu si jumatate de activitate, ne bucura faptul ca mii de medici si farmacisti aleg sa lucreze cu Pharmec in continuare, zi de zi.

pharmec cabinet

Комментариев нет:

Отправить комментарий